TV programmer

Vi laver indhold til TV, fordi det giver os plads til fordybelse.

 

I en moderne verden med tonsvis af let fordøjeligt medieindhold, ønsker BB Medier at skære sig igennem til danskernes skærmtid, med kvalitetsindhold.

Det er store ord - ja tak, men vi mener det faktisk!

Når vi skaber indhold til tv-stationerne er vores yndlings emner, historier der rammer, rører og rager dig.

Vi elsker de menneskelige historier, den rå reportage og det varme grin.  

Vi er altid på jagt efter den næste store fortælling, og hører gerne fra dig, hvis du har et forslag eller en idé.

 

 

Hvad betød nedlukningen af Danmark d. 11 marts for vores arbejdsliv? Det har forskere fra Aalborg Universitet undersøgt. I programmet taler vi med mennesker fra fem forskellige brancher - og manden bag undersøgelsen.

Produceret for TV2 Nord i samarbejde med Aalborg Universitet. 

 

Der er 53 færgeruter i de indre danske farvande. Ni af disse er at finde i Limfjorden. Hvad enten turen er foregået i en pram, en robåd eller en topmoderne hybridfærge, har den sejlende transport gennem tiden været et altafgørende bindeled for livet, kulturen og udviklingen blandt folket. I programserien "Færgerne på Fjorden" tager vi en tur med over Limjorden. Produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord.

 

Se de fire afsnit af serien her 

Udklip lennon.PNG

 

Selveste John Lennon, den verdensberømte Beatle, dukkede pludselig op i vindblæste og snedækkede Thy for 50 år siden. Det har vi lavet et levende og underholdende program om. Produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord.

Corona logo til foto lille.jpg

 

Coronapandemien har fået os alle til at ændre adfærd. Og hvad har vi så lært af det? Det spørgsmål stiller vi i programmet ”Samfundssind & Håndsprit”.

Programmet er produceret for TV2 Nord og TV MIDTVEST

Nick.png

Dokumentaren "Nick & den endelig afgørelse"  er den fjerde i rækken om Nick Vejles kamp tilbage til livet, efter en alvorlig arbejdsulykke. 

Dette program følger Nick i et turbulent år, med masser af personlige udfordringer, og en retssag der i højesteret skal afgøre om Nick kan kræve erstatning for det firma han arbejdede for, da ulykken indtræf.

Programmet er produceret for TV2 Nord og du kan læse deres Webdok om programmet her

Bryghuset.PNG

Det går godt for Thisted Bryghus. Så godt, at man i begyndelsen af året gik i gang med et helt nyt byggeri til 30 millioner kroner, hvor der blandt andet vil være et spritnyt brygværk. Nordjyllands førende bryghus har investeret millioner af kroner i en ny produktion. Vi har fulgt transformationen. Vi har i tre Tv-programmer krydret vores udsendelserne med øldamer, explainers om øl og flotte billeder fra smukke Thy.

 

Nick og tanja.PNG

I dokumentaren Nick & Tanja - kampen for at holde sammen, følger vi parret i deres hverdag, med de udfordringer Nick har på grund af den arbejdsskade han pådrog sig, i et forsøg på at redde to kollegaer . Forholdet kommer under pres i dette år hvor vi følger dem i dette tredie program som vi har produceret for TV2 Nord.

 

Æ_havn_skilt_intro_promo.png

Ved den yderste pynt ligger en havn. Den ligger der i regn og i sol. I medvind og i bølgegang. Frem til 2020 skal Hanstholm Havn udvides for en halv milliard. I tre programmer går vi helt tæt på udvidelsen og den farverige historie.

TV serien er produceret for TV MIDTVEST.

Iværksætterne har tusindvis af idéer, men hvilke er gode nok til at blive en god forretning?

I en serie programmer til TV2 Nord fulgte vi nogle af de ihærdige iværksættere der har fået lov til at komme til opglægsmøde med nogle af Nordjyllands mest succesfulde forretningsfolk, for at se om de vil hjælpe deres projekter videre til en succes.

 

KNP.PNG